Een tijdelijke salarisadministrateur binnen 24 uur nodig?

Salarisjobs beschikt over ervaren salarisadministrateurs met actuele kennis over hun vakgebied die noodzakelijk is om tijdelijke opdrachten succesvol uit te kunnen voeren. Door hun ervaring zijn zij ook getraind in bijvoorbeeld het meedenken over mogelijke verbeteringen van salarisadministratieve processen, zodat ze van toegevoegde waarde zijn!

Onze jarenlange salarisadministratieve ervaring maakt ons tot een intermediair die alle specifieke kenmerken van de salarisadministratie kent. Wij zijn een gewaardeerde partner voor onze opdrachtgevers.

De moderne salarisadministrateur moet naast een gedegen opleiding ook beschikken over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden. Wij beschikken over salarisadministrateurs op alle niveaus, van een junior salarisadministrateur tot een teamleider salarisadministratie of payroll manager.

Onze salarisadministrateurs hebben alle hun eigen specialiteit en ervaring. Dit kan kennis en ervaring zijn van een bepaalde branche (bijvoorbeeld overheid, zorg en/of bedrijfsleven) tot kennis en ervaring met verschillende salarispakketten van (ADP, SAP, Beaufort, DBS, Emis, Loga, Loket, Cobra, Unit4 en Afas).

Mocht u op zoek zijn naar een tijdelijke salarisadministrateur, Salarisjobs zoekt voor u een  salarisadministrateur die bij uw wensen aansluit. Door onze jarenlange ervaring met alle facetten van de salarisadministratie kunnen wij uw wensen vertalen in specifieke vaardigheden en kennis die verder gaan dan de doorsnee eisen van een functieprofiel.

De invulling van tijdelijke salarisadministratieve vacatures is maatwerk en geen standaard oplossing!

Nieuwsbrief?

Volg ons